Diensten

Onze diensten​

01.
Nauwkeurige planning​
02.
Perfecte uitvoering​
03.
gewenst resultaat

Onze specialisatie

Totaalrenovaties

Bij La Fonda Bouwwerken kan u terecht voor alle projecten van uw nieuwbouw of van uw te renoveren woning. Ook verzorgen wij alle herstellings- en vervangingswerken voor zowel kleine als grote projecten. Projecten van A tot Z werken wij tot in de puntjes af.

Elektriciteitswerken

Naast projecten van A tot Z uitwerken op maat zijn wij ook ter beschikking voor kleine herstellingen zoals de uitbreiding van bestaande elektrische installaties voor allerlei doeleinden. U kan op ons beroep doen voor stopcontacten en/of lichtpunten bijplaatsen, nakijken, vervangen of herstellen. Alsook het vervangen van lampen. Wenst u via één oogopslag de centrale bediening van uw elektrisch gestuurde componenten (video, audio, verlichting, verwarming, rolluiken,…) te doen? Wij vergemakkelijken dit a.h.v. domotica!

Schijnwerkerij

U kan bij ons terecht voor dressings, keukens, badkamerkasten, badomkastingen, maatkasten, trappen, binnendeuren, rolluikkasten, venstertabletten, tuinhuizen, tuinpoorten, etc. Voor parket bieden we zowel de optie van kant-en-klaar parket als parket dat ter plaatse nog de vereiste behandeling en afwerking nodig heeft. Wij leggen parket en laminaat zowel in particuliere woningen als in grotere projecten. Ook zorgen wij voor het schuren, vernissen of oliën van uw parket.

Landschapsontwerp​

U kan bij ons terecht voor tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinadvies zoals rooi- en graafwerken, omheiningen, gazon (opmzaaien of matten), aanplantingen, verhardingswerken, gazon maaien, gazon verticuteren, snoeien van hagen, onkruid wieden, lenteschoonmaak, winterklaar maken, etc. Tevens kan u bij ons terecht voor tuinhuizen, opritten, terassen en tuinpoorten.

Dakwerken

Is uw dak aan vernieuwing toe of bent u aan het bouwen? Kies dan voor La Fonda Bouwwerken. U kan bij ons terecht voor hellende daken, platte daken, dakisolatie, dakramen, gevelbekleding, ontmossen en reinigen van uw dak. U kan bij ons terecht voor het plaatsen van nieuwe daken en renovatie van oude daken.

Vloer En Tegelwerken

Bent u op zoek naar een vloerder met oog voor detail en piekfijne afwerking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan garant voor een hoge graad van afwerking en persoonlijke betrokkenheid van start tot einde. U kan bij ons terecht voor alle vloer- en tegelwerken. Ook voor het uitbreken van bestaande vloeren. Wij verzorgen de plaatsing van vloer- en wandtegels in woningen, appartementen en industriebouw. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor kurk, laminaat, parket, keukenbladen, trappen, terrassen, opritten en tuinpaden zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

Schilder & behangwerken

Bent u op zoek naar een schilder met oog voor detail en piekfijne afwerking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan garant voor een hoge graad van afwerking en persoonlijke betrokkenheid van start tot einde. U kan bij ons terecht voor alle schilderwerken, zoals het schilderen van uw binnenmuren, buitenmuren en plafonds en vernissen of beitsen van uw ramen en deuren.

ramen & deuren

Bent u op zoek naar ramen, deuren en/of schuifdeuren in PVC, aluminium of hout? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kan bij ons ook terecht voor garagepoorten, vliegenramen, sierluiken en rolluiken. Het is belangrijk om een juiste keuze te maken met betrekking tot materiaal, glas, kleur, etc. Wij helpen u dan ook zeer bij het maken van deze keuze.

Gyproc & bezettingswerken

Bij La fonda Bouwwerken kan u terecht voor het plaatsen en afwerken van plafonds, scheidingswanden en/of voorzetwanden. Wij zorgen voor de plaatsing van de juiste Gyproc platen met of zonder isolatie, steeds rekening houdend met uw thermische of akoestische wensen of voorwaarden. Onze Gyprocwerken worden schilderklaar afgewerkt. In vochtige ruimtes worden aangepaste vochtbestendige WR-platen gebruikt. Ook brandvertragende of brandbestendige toepassingen zijn mogelijk met RF-platen.

Wij bieden de beste service in de industrie​